Puljer og partnerskaber: Sundheds- og velfærdsinnovation

PULJER: Der er nye penge og partnerskaber inden for sundhed og velfærd samt forbedring af handicappedes og kronisk syge patienters vilkår.

SUNDHEDS- OG VELFÆRDSINNOVATION: Syddansk Vækstforum arbejder for at skabe vækst og beskæftigelse i Region Syddanmark. Projekter, der støttes, skal falde inden for Vækstforums tre forretningsområder: Sundheds- og Velfærdsinnovation, Bæredygtig Energi, Oplevelseserhverv.

Syddansk Vækstforum ønsker med deres støtte at realisere det potentiale, der er inden for sundheds- og velfærdsinnovation, hvor der er flere udfordringer, som skal løses. Velfærdsområdet defineres bredt, dog med fokus på at udnytte forretningsmulighederne i velfærdsteknologier og velfærdsservices i tilknytning til sygehus-byggerier, forebyggelse og ernæring, øget egenomsorg, pleje samt sygdomsbehandling

Vækstforum ønsker bl.a.:  



De økonomiske rammer til at realisere Vækstforums målsætninger består af midler fra EU’s strukturfonde og af de midler, som regionen har afsat til regional erhvervsudvikling. Strukturfondsperioden 2007-2013 er ved at være afsluttet. Derfor skal projekter, der får støtte fra Den Europæiske Socialfond og Den Europæiske Regionalfond, være afsluttet senest ved udgangen af 2014.



Vækstforum gør opmærksom på, at det er vigtigt at afsætte god tid til en grundig forberedelse af ansøgningen og være forberedt på, at fra ansøgningen er afleveret, til der evt. foreligger et tilsagn fra Erhvervs- og Byggestyrelsen, kan der gå op til 6 måneder. Ansøgninger behandles på Vækstforums møde den 4. april 2013

Der er oprettet en hotline (telefonnummer 30587777), hvor potentielle ansøgere har mulighed for at få afklaret spørgsmål på alle hverdage fra kl. 10 til 14.


Ansøgningsfrist: 3. december 2012

Login