Konferencen henvender sig til alle, der gerne vil blive klogere på, hvordan man bliver en bedre pårørende til unge, der har det svært. Vi vil også have fokus på hvordan man kan skabe positiv forandring politisk og professionelt.

Efter en velkomst af Viceborgmester og Formand for Børne- Familieudvalget i Herning Kommune, Anne Mette Bang Rasmussen skal vi høre hvad de unge selv mener i forhold til, hvad er trivsel og hvad er mistrivsel.

Mød derefter Christina Rosendahl, der er instruktør på filmen "Fuld af kærlighed," der er set af over 150.000 mennesker i biografen. Vi præsenterer Mental Talk ambassadør Mathilde Falch, der har masser på hjertet. Folketingsmedlem Louise Brown, der fortæller om sin ADHD-diagnose, og meget mere

Vi slutter konferencen af med en politisk debat mellem landspolitikere og fagfolk fra de sociale organisationer. Mød bl.a. den konservative psykiatriordfører Lise Bertelsen, Louise Brown, der er sundhedsordfører for Liberal Alliance samt Charlotte Broman Mølbæk, Psykiatriordfører for SF. Moderator for debatten er TV-Midt/Vests politiske redaktør Klaus Knudsen Pedersen.

Adresse:
Huset no 7
Nørregade 7
Herning

Links:

Tilbage til kalenderen »
Vis afholdte arrangementer »