Uddannelses- og forskningsminister og EU's forskningskommissær inviterer borgere til dialogmøde og rundbordsdebat om fremtidens forskning og innovation i EU. Det sker som optakt til, at Kommissionen i 2018 offentliggør sit forslag til et nyt EU-program for forskning og innovation. 

Hvordan kan man booste innovation i Europa, skabe bedre kobling mellem forskning og uddannelse og øge effekten gennem en missionsorienteret tilgang i det nye europæiske forsknings- og innovationsprogram? 

Det er nogle af de spørgsmål, som arrangementet sætter fokus på forud for, at Europa-Kommissionen lancerer sit forslag til et nyt EU-program for forskning og innovation. Programmet skal erstatte Horizon 2020. 

Det er uddannelses- og forskningsminister Søren Pind (V) og EU's forskningskommissær Carlos Moedas, som inviterer til borgerdialogmøde og rundbordsdebat. 

Panelet, som skal diskutere fremtidens retning for europæisk forskning og innovation, består af Søren Pind, Carlos Moedas, professor på CBS Susana Borrás, formand for A.P. Møller-Mærsk Jim Hagemann Snabe, professor på Københavns Universitet Bente Merete og formand for Carlsbergfonden Flemming Besenbacher. 

Arrangementet er på engelsk og alle kan deltage. 

Arrangør:
EU-Kommissionen, Uddannelses- og Forskningsministeriet

Kontakt info:
GDPR Deleted, GDPR Deleted

Adresse:
Festsalen, Københavns Universitet
Frue Plads 4
1171 København K


Tilbage til kalenderen »
Vis afholdte arrangementer »