Ingeniører Uden Grænser og Oxfam IBIS afholder fyraftensmøde om klimaforandringer i Vestafrika, udfordringer og mulige løsninger. 

Hvordan kan landmænd tilpasse sig til klimaforandringerne i Vestafrika? Det er hovedteamet når Oxfam IBIS og Ingeniører Uden Grænser holder fællesmøde.

Helene Gjerding, Climate Change Consultant i Oxfam IBIS og Dorte Lindegaard Madsen, generalsekretær i Ingeniører Uden Grænser (IUG) fortæller om deres nylige ture til Ghana og Sierra Leone.

Øvrig dagsorden er:

  • Velkommen og kort introduction til Ingeniører Uden Grænser og Oxfam IBIS 
  • ”Klimaforandringer påvirker allerede fattige småbønder i Vestafrika. Vi kigger på udfordringer og mulige løsninger identificeret af projektet og et omfattende studie med 400 bønder og et katalog med inspirerende løsninger” - Helene Gjerding, Climate Change Consultant i Oxfam IBIS. 
  • ”Ingeniører Uden Grænser – oplevelser med vand, sanitet og hygiejne (WASH) i Vestafrika” - Dorte Lindegaard Madsen, Generalsekretær i Ingeniører Uden Grænser 
  • ”Partnerskaber for markedsudvikling i landbruget i Ghana med fokus på samarbejde mellem private virksomheder og offentlige institutioner. Briefing om et IUG-projekt under forberedelse” – Jan Østrup, tovholder på det fagtematiske netværk for Fødevaresikkerhed i Ingeniører Uden Grænser. 
  • Diskussion – feedback på præsentationerne, dele og generering af idéer og mulige løsninger, som småbønderne kan drage nytte af, især i forhold til vandforvaltning. Faciliteret af Helene Gjerding.
Arrangør:
Oxfam Danmark

Kontakt info:
GDPR Deleted, GDPR Deleted

Adresse:
Oxfam IBIS
Vesterbrogade 2b
1620 København V


Tilbage til kalenderen »
Vis afholdte arrangementer »