V hjælper kandidater med at svare rigtigt

NYHED: V hjælper sine kandidater med at svare på TV 2's spørgsmål om, hvad de mener. Det er ikke styring, mener Troels Lund Poulsen.

"En del af jer har stillet mig forskellige spørgsmål i forbindelse med den invitation fra Altinget fra juli måned til at udfylde deres kandidatdatabase, som vi alle har modtaget. Det er hverken første eller sidste gang, vi vil modtage lignende invitationer. Derfor vil jeg med denne mail gøre opmærksom på et par af faldgruberne, når man udfylder den slags spørgeskemaer."

Sådan skrev Venstres politiske ordfører Troels Lund Poulsen i august til sine kolleger i folketingsgruppen. Altinget er i besiddelse af mailen, der senere blev sendt videre til alle partiets kandidater landet over. De bliver direkte opfordret til at henvende sig til Troels Lund, hvis de er i tvivl om, hvad de skal svare på spørgeskemaet.

Altinget erfarer desuden, at en række kandidater efterfølgende er blevet ringet op af partiets pressetjeneste og gjort opmærksom på, at nogle af deres besvarelser ikke var i overensstemmelse med den officielle partilinje. Derefter blev svarene korrigeret.

Login