Ny sekretariatschef i Sundhedsstyrelsen

Sundhedsstyrelsen har fået ny sekretariatschef på 39 år, der ser stor udfordring i at få budgetreduktionerne til at hænge sammen.

På økonomisiden står der bl.a. fortsat udvikling af økonomistyringen i retning af større sammenhæng mellem ressourcer og faglige aktiviteter på programmet.

På personalesiden er en af udfordringerne gennemførelse af omstillingsprojekter og kompetenceudvikling på personalesiden. På trods af navnet har han altid været lidt varm på sundhedsområdet, og den interesse er blevet stimuleret grundigt det sidste år, hvor han i Justitsministeriet var med til at gennemføre såkaldte budgetanalyser af det retsmedicinske område, af Retslægerådet og af Retspsykiatrisk Klinik under Justitsministeriet.

Han er lægesøn, og egentlig ville han 'bryde den sociale arv', hvorfor han i stedet for lægevejen valgte at læse statskundskab. I 1993 blev Jakob Cold færdig som cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og var herefter ansat tre år i Undervisningsministeriets universitetsafdeling som fuldmægtig.

Login