Ny R-gruppe kræver tunge indrømmelser fra S-SF

RADIKALE: Den radikale folketingsgruppe vil sandsynligvis få et flertal af nyvalgte medlemmer efter valget. De nye medlemmer er sultne efter indflydelse og forlanger indrømmelser fra S-SF, hvis R skal gå med i en regering.

Det Radikale Venstre skal ikke lade sig spise af med overfladiske indrømmelser, hvis partiet skal gå med i en ny regering til venstre for midten efter næste folketingsvalg. Der skal tunge indrømmelser til, særligt på den økonomiske politik - ellers har partiet bedre af at stå uden for regeringen.

Det siger en række af de radikale folketingskandidater, der med meget stor sandsynlighed vil komme til at udgøre et flertal i den radikale folketingsgruppe efter valget, i dag til Altinget | Christiansborg.

De mener, det er så meget radikalt hjerteblod at føre en mere ansvarlig økonomisk politik, end S-SF efter deres mening foreløbig har lagt op til, at partiet ikke uden videre kan acceptere Socialdemokraternes og SF's tilbud om regeringsdeltagelse på basis af de to partiers fælles økonomiske udspil "Fair Løsning":

Login