Langvarig sexchikane

Det hævder hun i et interview med B.T. i dag. Hidtil har det kun været en enkelt sætning en bestemt dag, der dannede baggrund for en erstatning til hende og den efterfølgende retssag, der blev afgjort i den forløbne uge. Hér blev Nina Berg frikendt for uberttiget at have beskyldt Anders Møller for sexchikane.

»Anders Møller var interesseret i mig længe før den dag, hvor jeg fik nok. Han krammede på upassende tidspunkter og fuldstændig uden grund - i situationer, hvor det var direkte akavet. Nogle gange, når jeg rakte hånden ud for at sige farvel, trak han mig ind til et kram i stedet. Han kørte hånden ned ad min ryg, når han spurgte hvordan jeg havde det. Og han kommenterede min påklædning, mine øjne og mit hår. Det var meget upassende, især fordi han var min chef. Man kan godt komme med komplimenter, men det skal gøres på den rigtige måde, og atmosfæren skal være i orden", siger Nina Berg Hansen og fortsætter:

"Jeg kunne slet ikke forstå, hvad han tænkte på. Især når han lige var blevet forlovet med Åsa og han virkede meget glad for hende.

Login