Langballe: NA er ikke en seriøs modstander

INTERVIEW: Værdikampen er langtfra slut, men det er ikke Ny Alliance, der er Dansk Folkepartis farligste modstander, mener Jesper Langballe (DF).

Men Ny Alliance er alligevel ikke blevet nogen værdig modstander i den grundlæggende værdidiskussion, som Jesper Langballe (DF) sammen med Søren Krarup har været bannerførere for i Dansk Folkeparti før, under og efter det, som de selv har døbt "Systemskiftet" i 2001.

"Det kommende valg må naturligvis vise, hvor stærkt de kommer til at stå. Men jeg mener, de allerede har demonstreret, at de ikke er i stand til at udfordre os og være en seriøs modstander i værdidiskussionen. Partiet er en pose varm luft uden markante initiativer," siger Jesper Langballe og henviser til et af de mest markedsførte programpunkter fra Ny Alliance: modstanden mod asylcentrene.

"De fremstiller det som om, folk er låst inde bag pigtråd. Men helt ærligt: Sådan er virkeligheden jo ikke! Og hvis vi lukker asylcentrene, hvor skal de stakkels mennesker så bo?" spørger Langballe i et interview med Altinget.dk under DF's årsmøde.

Login