Fhv. børsmægler politisk mediedarling

Efter ti år som børsmægler i New York og to år herhjemme er 45-årige Mogens Vad pludselig dukket op på den politiske scene som mediedarling forud for valget til Europa-Parlamentet. Han fortæller om den kulde, der mødte ham, da han meldte sig ind i Venstre, ligesom han fortæller om sin valgkamp og sin stab, der placerer ham i medierne.

Vad meldte sig først ind i Venstre i januar 2003, samtidig med at han indgik aftale med medierådgiveren Svend Gunbak om at køre hans valgkampagne - "Valgflæsk" - forud for Europa-Parlamentsvalget i juni i år.

Mogens Vad har aldrig før været aktiv i politik. Som ny på banen har han tydeligt mærket kolde vinde fra andre i Venstre, siger han i en samtale med Altinget.dk.

"Mange har en mening om, at man skal holde sig i skindet, hvis ikke man har været med i mange år og trådt sine barnesko i en ungdomsorganisation. Jeg har bare at starte nederst i systemet. Herover for står, at flere erhvervsfolk, som jeg selv, på et tidspunkt i karrieren får lyst til at gøre politisk karriere. Påvirke det samfund, vi hidtil har gjort forretning i."

Login