Sådan vil Venstre vinde næste valg

NY PRESSEAFDELING: Venstre fuldender omstruktureringen af sin pressetjeneste og bebuder en ny og mere offensiv strategi, både politisk og mediemæssigt.

De sidste brikker i Venstres nye organisation på Christiansborg faldt på plads fredag eftermiddag i sidste uge, da partiet ansatte ny pressechef og ny udviklingschef.

Med ansættelsen af den tidligere Altinget.dk- og Politiken-journalist Mikael Børsting som pressechef og forfremmelsen af chefkonsulent Jacob Bruun Christensen til udviklingschef i partiet har Venstre endeligt fået sammensat det nyoprettede "Center for Kommunikation og Politik", som skal have statsminister Lars Løkke Rasmussens tidligere spindoktor Søs Marie Serup som øverste leder.

Omstruktureringen kommer i kølvandet på den omfattende regeringsrokade og regeringens nye arbejdsprogram for få uger siden, men tjener samme formål. Venstres organisation skal nu geares til at vinde næste valg - eller "årtiets valgkamp", som Søs Marie Serup kalder den. Midlet bliver en mere offensiv strategi, både politisk og kommunikationsmæssigt:

Login