S-SF har lagt "rollinge-regel" i seng

GHETTO: Inden valget ville S-SF forbyde problembørn under 13 år at færdes alene udenfor i landets ghettoområder efter kl. 22.00. Den ide er nu lagt i skuffen, og figurerer ikke længere på partiernes dagsorden for de udsatte boligområder.

Problembørn under 13 år behøver ikke længere at kigge sig over skulderen efter S-SF-politikere, hvis de befinder sig i en såkaldt ghetto efter kl. 22.00.

For modsat partiernes ønske i det fælles ghettoudspil "Ny tryghed i udsatte boligområder" fra oktober 2010, så lader den tanke nu til at være lagt i seng. Mens boligminister Carsten Hansen (S) ikke har ønsket at kommentere på forslaget, så bekræfter partiets boligordfører Jan Johansen, at ideen ikke er en del af politikken på området p.t. SF's boligordfører Eigil Andersen har kun været på sin post i et halvt år, men bekræfter, at han ikke har hørt forslaget omtalt i sin tid som ordfører.

Ny debat om utryghed
Da Center for Boligsocial Udvikling i april offentliggjorde undersøgelsen "Tryghed i danske byområder", viste den blandt andet, at 26 procent af beboerne i de udsatte boligområder føler sig utrygge – mod blot 16 procent i andre byområder.

Login