Weekendavisens chefredaktør vinder Publicistprisen

Martin Krasnik "rager intellektuelt op i landskabet", mener juryen, der torsdag 30. maj kårede mediechefen som årets vinder af Publicistprisen.

Weekendavisens chefredaktør, Martin Krasnik, modtager dette års publicistpris. 

Det oplyser Den Danske Publicistklub i en pressemeddelelse.

Den Danske Publicistklub, der er et netværk for journalister og mediefolk, tildeler hvert år Publicistprisen til et "publicistisk forbillede".

“Martin Krasnik er publicist fra inderst til yderst. På samme tid både moderne og gammeldags i sin form og stil. Intellektuelt rager han også op i landskabet, og han har i flere årtier været en udfordrende stemme lige meget om det er i det skarpe interview på tv, som skrivende journalist eller som chefredaktør på Weekendavisen," skriver juryen som begrundelse for valget af Martin Krasnik.

Martin Krasnik har siden 2017 været chefredaktør for Weekendavisen.

Han har tidligere været vært på DR-programmet Deadline, og udgav i december sidste år bogen 'En smal bro over afgrunden', der omhandler Israel-Palæstina-konflikten og terrorangrebet mod Israel 7. oktober 2023.

{{toplink}}

Forrige artikel DR finder ny ledende redaktionschef til det unge indhold hos legetøjsgigant DR finder ny ledende redaktionschef til det unge indhold hos legetøjsgigant Næste artikel Ringsted Kommune fyrer kommunaldirektør Ringsted Kommune fyrer kommunaldirektør