Vinderne af Anders Bording-priserne kåret

Én journalist og to medier løb af med Anders Bordings Journalist- Medie-, og Formidlingspris, der i år blev uddelt af Danske Medier for gang nummer 50. 

Danske Medier har nu kåret den journalist og de to medier, der i år er vindere af Anders Bording-priserne, som består af en Journalist-, Medie-, og Formidlingspris.

Priser, som i år blev uddelt for gang nummer 50.

Det skriver Media Watch

Maria Rørbæk fra Socialpædagoen vandt årets Journalistpris for sin artikelserie om magt mod anbragte børn. En artikelserie, der ifølge juryen vinder prisen for "en gennemarbejdet og modig artikelserie om et kontroversielt emne af høj relevans for målgruppen." 

Magasinet Folk & Kirke, der udgives af Helsingør Stift, vinder årets Mediepris for "et smukt, læseværdigt, fordomsfrit og reflekteret magasin med en velgennemtænkt distribution rettet mod målgrupper, der ikke færdes i kirkerne."

Sidst vandt magasinet Scenario den visuelle Formidlingspris, som ifølge juryen "viser mod og originalitet i det stilmæssige udtryk, og som tør gå all in og egne veje."

I år bestod juryen af administerende direktør for Evidens Instituttet Kristian Lund, journalist og redaktør Bo Mikael, rektor for Danmarks Journalisthøjskole Jens Otto Kjær Hansen og kommunikationsrådgiver Palle Smed. 

Forrige artikel Ny V-formand i Region Syd Næste artikel Lidegaards rådgiver er ny Radius-direktør