Vermund og Seiers nye parti vokser

Det stadig unge parti Nye Borgerlige, stiftet af de tidligere konservative Pernille Vermund og Peter Seier Christensen, får to pladser i Allerød byråd, efter at Allerøds Borgerlisten's to byrådsmedlemmer hopper med ombord.

Nye Borgerlige så dagens lys i efteråret, da Pernille Vermund og Jens Seier Christensen forlod De Konservative, og nu får partiet to medlemmer af byrådet i Allerød på medlemslisten.

Det forlyder af en pressemeddelelse, der fortæller, at lokallisten Borgerlisten i Allerød lader sig indlemme i det nye parti, og det betyder, at de to byrådsmedlemmer Jesper Melander Hammer og John Merklin Jensen nu sidder i byrådet på vegne af Nye Borgerlige.

"Vi er valgt på et program, som vi synes flugter 100 procent med, hvad Nye Borgerlige står for. Derfor har beslutningen ikke været svær, og vores nye partitilhørsforhold får os ikke til at afvige en tomme fra den politik, vi har stået for indtil nu," forklarer Jesper Melander Hammer i pressemeddelelsen.

Ifølge partiets stifter, Pernille Vermund, er et par pladser i Allerøds byråd endnu et skridt fremad for partiet, hvor tingene allerede går stærkt.

"Vi fik 50 nye medlemmer blot i sidst uge. I januar holdt vi stiftende generalforsamling i fire lokalforeninger, og der er planlagt fire mere her i februar. Vores mål er at være repræsenteret i alle kommuner inden årets udgang, så vi kan forberede os på første gang at møde vælgerne ved kommunalvalget i 2017," siger hun i pressemeddelelsen.

Forrige artikel Ny PFA-direktør er tidligere spindoktor Næste artikel Kissmeyer går efter formandsposten i Region Midtjylland