Uddannelses- og Forskningsstyrelsen finder ny vicedirektør

Christian Vinther har mere end 25 års erfaring i it og bliver nu vicedirektør i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, hvor han skal stå i spidsen for it-systemer.

Christian Vinther er trådt ind ad døren i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen som ny vicedirektør. Her skal han have ansvar for SU-systemer, it-systemer og digitalisering.

Det oplyser Uddannelses- og Forskningsstyrelsen på LinkedIn.

{{toplink}}

”Jeg ser virkelig frem til arbejdet med en god og effektiv SU-administration – og til opgaverne med at drifte, udvikle og modernisere vores store it-projekter og -systemer i samarbejde med styrelsens dygtige og engagerede medarbejdere,” fortæller Christian Vinther.

Som vicedirektør skal Christian Vinther desuden stå i spidsen for Uddannelses- og Forskningsstyrelsens arbejde med informationssikkerhed, databeskyttelse og cybersikkerhed.

Christian Vinther kommer fra en stilling som underdirektør i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og har mere end 25 års erfaring inden for it, blandt andet fra Novo Nordisk og Skatteministeriet.  

{{toplink}}

Forrige artikel Direktør for Rådet for Sikker Trafik når enden af karrierevejen Direktør for Rådet for Sikker Trafik når enden af karrierevejen Næste artikel Efter fire måneder: Nye Borgerliges organisatoriske formand stopper Efter fire måneder: Nye Borgerliges organisatoriske formand stopper