David Trads: Så giv dog op, Løkke

KLUMME: Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet styrer den økonomiske politik, så Lars Løkke kan lige så godt give op. Sådan lyder vurderingen fra David Trads i denne uges videoklumme.

Klummeskribent David Trads mener, at det er på tide, at statsministeren smider håndklædet i ringen og simpelthen giver op.

For regeringen er kun regering af navn – ikke af gavn, når den økonomiske politik styres af aksen imellem Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet, mener Trads.

Ifølge klummeskribenten ser man, at regeringen er uden for indflydelse i aftaler om boligskatten, nedsættelse af skattekommissionen til at undersøge problemerne i Skat, og senest ved at Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti har saboteret planerne om at hæve pensionsalderen.

Se hele klummen i videoen ovenfor.

 

David Trads er skribent, Altinget m.fl., studievært på Radio24syv, fhv. udviklingsdirektør, Metro International. Klummen er alene udtryk for skribentens egne holdninger.

Forrige artikel Josephine Fock: Dong-salget er et vink med en demokratisk vognstang Josephine Fock: Dong-salget er et vink med en demokratisk vognstang Næste artikel Søren J. Damm: Er Hella Joof Disruptionsrådets humanistiske hofnar? Søren J. Damm: Er Hella Joof Disruptionsrådets humanistiske hofnar?