Tidligere spindoktor til Zetland

Forhenværende politisk redaktør og særlig rådgiver Philip Flores skal skrive om dansk politik for medievirksomheden Zetland, når virksomheden relanceres til januar.

Tidligere politisk redaktør på Information og særlig rådgiver for Morten Østergaard i først Uddannelsesministeriet og senere Skatteministeriet, Philip Flores, skal fremover dække dansk politik for medievirksomheden Zetland. Det skriver Zetland på deres Facebook-side.

"Philip skal levere engagerende, perspektiverende og kvalificerede fortællinger og analyser om de politiske dilemmaer og bevægelser, der river og rykker i Danmark – uanset om historierne lever på Christiansborg, hen over watercooleren eller på de sociale medier. Hans politiske journalistik vil aldrig handle om at komme først, udbasunere fnidder eller spænde ben for benspændets skyld, men om at give Zetlands medlemmer mulighed for at fordybe sig i de store, aktuelle spørgsmål, der har betydning for os alle – hver især og som nationalt fællesskab," skriver Zetland om Philip Flores' fremtidige journalistiske bidrag.

Philip Flores tiltræder sin nye stilling 1. januar.

Forrige artikel Forsvars-whistleblower modtager Menneskerettighedspris Forsvars-whistleblower modtager Menneskerettighedspris Næste artikel Ridderkors til Dansk Erhvervs direktør