Tidligere DF-folketingsmedlem skifter til Socialdemokratiet

Jeppe Klenitz-Jakobsen sagde for tre år siden farvel til Dansk Folkeparti og politik. Nu vil han i Holbæks kommunalbestyrelse for Socialdemokratiet.

Forhenværende folketingspolitiker og kommunalbestyrelsesmedlem for Dansk Folkeparti Jeppe Klenitz-Jakobsen gør comeback i røde farver.

DF's tidligere ældreordfører agter nemlig at blive valgt for Socialdemokratiet i Holbæk.

Det oplyser han på Facebook.

{{toplink}}

"Lysten til politik er aldrig forsvundet," skriver Klenitz-Jakobsen og fortsætter:

"Når jeg mener, at Christina (Krzyrosiak Hansen, red.) er den rigtige borgmester for min hjemkommune, og når min stemme til folketingsvalget falder på Kaare Dybvad, og jeg i øvrigt har brugt det meste af mit politiske liv på at værne om velfærdsstaten, og mit arbejds- og fritidsliv kredser om børn og unge, så var det naturligt for mig at melde mig ind i Socialdemokratiet."

Socialdemokratiet i Holbæk fik med Christina Krzyrosiak Hansen i spidsen 58,9 procent af stemmerne til sidste valg.

Jeppe Klenitz-Jakobsen forlod Dansk Folkeparti for tre år siden, efter han i 2019 sagde farvel til politik. Han var medlem af partiet i 17 år.

Det er endnu uvist, om den den lokale socialdemokratiske partiforening vælger at opstille ham som kandidat.

{{toplink}}

{{toplink}}

Forrige artikel Ny tænketank skal styrke forsyningssektoren Ny tænketank skal styrke forsyningssektoren Næste artikel Formand for Danish Crown træder tilbage Formand for Danish Crown træder tilbage "grundet den svære situation"