Tidligere byrådsmedlem melder sig ud af S i protest

Mikael Lemberg, der fra 2007-2009 sad i Hillerød Byråd for Socialdemokraterne, har meldt sig ud af partiet. Årsagen er Mette Frederiksens udtalelser om familiesammenføringer.

Tidligere byrådsmedlem for Socialdemokraterne i Hillerød, Mikael Lemberg, har meldt sig ud af partiet. Det skriver han, ifølge sn.dk, i en Facebook-opdatering.

Udmeldelsen sker angiveligt i protest mod Socialdemokraternes linje over for flygtninge og indvandrere, senest i form af Mette Frederiksens udmeldinger om, at familiesammenføringsreglerne skal strammes.

"Ud over at det taler stik imod, hvad alle eksperter på området siger, er det også kilometerlangt fra, hvad jeg vil stå på mål for som medlem og repræsentant for Socialdemokraterne," skriver han ifølge sn.dk på sin Facebook-profil.

Mikael Lemberg sad i Hillerød Byråd fra 2007-2009. I 2010 kandiderede han til pladsen som Socialdemokraternes folketingskandidat i Hillerødkredsen, men trak sig, da Christine Antorini stillede op i kredsen.

Forrige artikel Region Syddanmark udleverer materiale i Holst-sagen Næste artikel Jens Albinus ny teaterchef på Husets Teater