Thulesen Dahl afgiver posten som finansordfører

ORDFØRERSKAB: Formand for Dansk Folkeparti Kristian Thulesen Dahl overlader nu posten som finansordfører til René Christensen.

Kristian Thulesen Dahl, der har været finansordfører for Dansk Folkeparti siden, partiet blev stiftet i 1995, betegner sin efterfølger som en dygtig og erfaren politiker:

"Jeg er sikker på, at han er den rigtige til posten. Nu bliver jeg også siddende i Finansudvalget, så hvis vores nye finansordfører har brug for et godt råd, så skal han nok få det," siger han i en pressemeddelelse.
 
René Christensen glæder sig til den nye udfordring:

"Man kan sige, at det er et par store sko, jeg skal fylde ud, og jeg ser det som en stor og spændende udfordring. Der bliver noget at se til, men jeg føler mig godt klædt på til at løfte opgaven," siger han. 
 
René Christensen er i forvejen ordfører på områderne fødevarer, landbrug og fiskeri, børne- og unge samt ordfører for forældreansvarsloven, ligesom han siden 2009 har været formand for Folketingets Udvalg for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, og siden 2010 formand for Arbejdsmarkedsudvalget i Guldborgsund Kommune.
 
Ved folketingsvalget i 2011 fik René Christensen 2.580 personlige stemmer i Sjællands Storkreds, dermed blev han den DF-kandidat, der fik næstflest stemmer i kredsen. Kun fhv. partiformand Pia Kjærsgaard fik flere.
 
 

Forrige artikel Kræft-direktør: Annonce-boykot bør være en øjenåbner Kræft-direktør: Annonce-boykot bør være en øjenåbner Næste artikel Den grønne dagsorden har det svært i Parlamentet Den grønne dagsorden har det svært i Parlamentet