Styrelse hemmeligholder Løkkes økonomi

AKTINDSIGT: Moderniseringsstyrelsen vil ikke lægge Lars Løkke Rasmussens (V) indberettede indtægter frem.

Moderniseringsstyrelsen vil ikke kaste lys over, præcis hvilke indtægter Venstre-formand Lars Løkke Rasmussen har indberettet til styrelsen.

I en aktindsigt i Lars Løkkes indberetninger, som Altinget.dk og flere andre medier torsdag modtog, har Moderniseringsstyrelsen således overstreget store dele af Venstre-formandens indberetninger, herunder størrelsen på Lars Løkkes honorar som formand for organisationen GGGI.

Lars Løkke Rasmussen har i et brev til Venstres medlemmer tidligere oplyst, at han får cirka 20.000 kroner om måneden for at være formand for GGGI, men det er uklart, præcis hvad han har oplyst til Moderniseringsstyrelsen, der er ansvarlig for at modregne Lars Løkke Rasmussens indtægter i det eftervederlag, han modtager, fordi han har været statsminister.

Af indberetningen, som Moderniseringsstyrelsen har lagt frem, fremgår det, at Lars Løkke Rasmussen modtager cirka 22.000 kroner for at være medlem af Nationalbankens repræsentantskab og 30.000 kroner for at være formand for LøkkeFonden, hvilket dog allerede var kendt.

Det ser ud til, at der bag overstregningerne i indberetningen er nævnt yderligere tre indtægtskilder.

Derudover skriver Venstre-formanden i indberetningen:

"Jeg skal for fuldstændighedens skyld oplyse, at," - hvorefter et afsnit på cirka 10-12 linjer er overstreget.

Et lignende hemmeligholdt afsnit begynder med formuleringen "For så vidt angår det fremadrettede", hvorefter omkring otte linjer er overstreget.

"Skulle ovenstående give anledning til spørgsmål, står jeg i sagens natur til rådighed for et møde," skriver Lars Løkke Rasmussen afsluttende.

Se hele den mørklagte indberetning her.

Forrige artikel Risbjerg: V og S lige store lokalt Risbjerg: V og S lige store lokalt Næste artikel Hans Skov Christensen er død Hans Skov Christensen er død