Skaarup ny gruppeformand for DF

DANSK FOLKEPARTI: På et heldagsgruppemøde er Peter Skaarup udnævnt som ny gruppeformand, Søren Espersen som næstformand, og Karin Nødgaard er kommet ind i gruppebestyrelsen.

I forbindelse med Dansk Folkepartis heldagsgruppemøde har partiet foretaget en række ændringer i DFs gruppebestyrelse.

Partiformand Kristian Thulesen Dahl stopper som gruppeformand, men forbliver i gruppebestyrelsen i sin egenskab af partiformand.

Ny gruppeformand bliver Peter Skaarup, der er partiets retsordfører og nu tidligere politisk næstformand. Desuden medstifter af Dansk Folkeparti i 1995.

Ny politisk næstformand er Søren Espersen, der er udenrigsordfører og nu tidligere gruppesekretær.

Ny gruppesekretær bliver Martin Henriksen, der er integrationsordfører og nu tidligere menigt medlem af gruppebestyrelsen.

Nyt menigt medlem af gruppebestyrelsen er socialordfører Karin Nødgaard. Karin Nødgaard er 46 år og datter af medpartistifter og fhv. MF Poul Nødgaard. Karin Nødgaard blev valgt til Folketinget for første gang i 2005 og genvalgt i 2007 og i 2011. Hun har i perioden 2007-2011 været partiets kulturordfører samt ordfører for idræt og medier. I samme periode har hun været formand for Folketingets Kulturudvalg.

Formand for Dansk Folkeparti Kristian Thulesen Dahl begrunder valget af Karin Nødgaard med blandt andet det store fokus, som partiet i en årrække har haft på socialområdet, og at velfærden generelt er under pres.

Forrige artikel Her er anklagerne mod borgmesteren Her er anklagerne mod borgmesteren Næste artikel Borgmester afviser alle anklager Borgmester afviser alle anklager