Se & Hør snupper nyhedschef fra EB

Efter næsten 25 år som en del af holdet på Ekstra Bladet skifter ledende redaktør Morten V. Poulsen nu arbejdspladsen ud med en ny. Han skal i stedet være nyhedschef på ugebladet Se og Hør.

Det bliver en mand med stor erfaring, der sætter sig i stolen som ny nyhedschef for Se og Hør.

Ugebladet har nemlig ansat Ekstra Bladets Morten V. Poulsen, som dermed forlader en arbejdsplads, som han har været tilknyttet i næsten 25 år.

Det skriver newspublicator.

Morten V. Poulsen været ansat i en række lederstillinger, hvor han senest har været ledende redaktør.

"For mig er Morten V. Poulsen en tabloid bladsnedker fra allerøverste hylde. Jeg forventer, at han kan bidrage med en skarphed og tempo til vores ugeblad og med et overblik og erfaring til vores online univers," siger chefredaktør for Se og Hør Niels Pinborg og fortsætter:

"Morten kan bidrage med en ufattelig erfaring fra tabloid formidling og gøre os bedre til at sætte de rigtige historier i gang."

50-årige Morten V. Poulsen siger selv, at han har haft en fantastisk tid på Ekstra Bladet, men at tiden er kommet til at prøve nye udfordringer. Han siger:

"I den her stilling, kan jeg afprøve mig selv i nye rammer og samtidig være med til at påvirke Se og Hør, som i den grad er inde i en ny tid og midt i en stor lovende udvikling."

Han starter på sin nye arbejdsplads 1. november.

Forrige artikel LA med nyt dobbelt Holbæk-mandat Næste artikel Henriette Kjær avancerer til cheflobbyist