S på Frederiksberg får ny gruppeformand

Michael Vindfelt er ny gruppeformand i Socialdemokraterne og bliver oppositionens leder. Rollen overtager han fra Katrine Lester, der tidligere på måneden besluttede at forlade kommunalpolitik. 

Jurist og rådmand Michael Vindfeldt bliver Socialdemokraternes nye gruppeformand på Frederiksberg. Samtidig overtager han posten som viceborgmester efter afgående formand Katrine Lester, der forlader kommunalpolitik for at få mere tid til sit civile job hos Lead Agency.

33-årige Michael Vindfeldt har været medlem af kommunalbestyrelsen siden 2006 og er partner hos Sirius Advokater. Han er uddannet fra Københavns Universitet og har tidligere arbejdet syv år hos Kammeradvokaten. 

Som fremtidige mærkesager fremhæver Michael Vindfeldt forbedringer af daginstitutionerne, plejehjemmene og en grønnere by. Samtidig udtrykker han et ønske om mere samarbejde med den konservative borgmester:

”Jeg håber meget, at vi kan bryde med den borgerlige blokpolitik, så vores overordnede strategi er samarbejde, og man kan jo sige, at Konservative som parti, efter at Margit Ørsted valgte at forlade partiet, er svækket, så hvis K vil sikre sig flertal med et parti, er Socialdemokraterne eneste mulighed,” udtaler han til Frederiksberg Bladet.

Forrige artikel Ny økonomichef i Syddjurs Kommune Næste artikel Radikale genvælger kommunal spidskandidat