René Christensen ny finansordfører for DF

Dansk Folkeparti har udpeget Rene Christensen som ny finansordfører for partiet. Han erstatter Kristian Thuelsen Dahl på posten, der har været finansordfører for DF, siden partiet blev stiftet i 1995.

Den nye finansordfører udtalger i en pressemeddelse fra Dansk Folkeparti: "Det er et par store sko, jeg skal fylde ud, og jeg ser det som en stor og spændende udfordring. Der bliver noget at se til, men jeg føler mig godt klædt på til at løfte opgaven". René Christensen er født den 31. oktober 1970. Han er uddannet automekaniker i 1990 og har arbejdet som afdelingsleder og værkfører frem til 2005, hvor han skiftede spor og blev efterskolelærer. Han blev valgt ind som byrådsmedlem i Guldborgsund Kommune i 2008 og kom i Folketinget den 10. januar 2008. Senest har René Christensen været ordfører vedr. fødevarer, landbrug og fiskeri, børne- og ungeordfører samt ordfører for forældreansvarsloven.
Forrige artikel Jørgen Selmer ny direktør for De Danske Kongers Kronologiske Samling Næste artikel Adm. direktør forlader MetroXpress