Region Sjælland finder ny direktør fra Odense Kommune

Charlotte Bøll Larsen er ny direktør for koncernledelse og kommunikation i Region Sjælland. Hun kommer fra en stilling som sundhedschef i Odense Kommune.

Charlotte Bøll Hansen fratræder sin stilling som sundhedschef i Odense Kommunes Sundhedsforvaltning, da hun rykker til Region Sjælland for at stå i spidsen for Koncern Ledelse og Kommunikation som ny direktør.

Det skriver hun på LinkedIn.

Region Sjælland er ikke fremmed for Charlotte Bøll Hansen, der tidligere været planlægningschef i regionen, og desuden havde det overordnede ansvar for regionens covid-19-testindsats. Hun har også været vicedirektør ved Næstved, Slagelse og Ringsted Sygehuse.

"Jeg glæder mig til at møde gamle og nye kolleger i Region Sjælland og til at gøre en forskel for borgerne i Region Sjælland – min hjemstavn. Med fra mit år i Odense Kommune tager jeg en masse viden og erfaring med kommunal sundhed og nærdemokrati," skriver hun i opslaget. 

Hun tiltræder stillingen 1. juni 2024.

{{toplink}}

Forrige artikel Fagforeningsprofil er nu spidskandidat til regionrådsvalget Fagforeningsprofil er nu spidskandidat til regionrådsvalget Næste artikel Fra tobaksindustri og medicinlobby til Sundhedsministeriet: Løhde har fået ny særlig rådgiver Fra tobaksindustri og medicinlobby til Sundhedsministeriet: Løhde har fået ny særlig rådgiver