Radikal uddannelsesprofil bliver chefkonsulent i Danske HF & VUC

Tidligere folketingsmedlem Anne Sophie Callesen starter som ny politisk chefkonsulent i Danske HF & VUC 1. januar. 

Anne Sophie Callesen, tidligere folketingsmedlem og ungdomsuddannelsesordfører for Radikale, starter 1. januar som politisk chefkonsulent for Danske HF & VUC.

Det skriver Anne Sophie Callesen på Twitter.

Anne Sophie Callesen sad i Folketinget fra 2019 til 2022 og stillede også op til det seneste folketingsvalg med bedre uddannelse til unge blandt sine mærkesager, men opnåede ikke genvalg. Hun stillede op i Sjællands Storkreds, hvor Radikales ene mandat gik til Zenia Stampe. 

Igennem den seneste valgperiode har hun været en af de centrale politikere på Christiansborg i forhandlingerne om blandt andet elevfordelingsaftalen for gymnasieelever og et økonomisk løft af den forberedende grunduddannelse (FGU). {{toplink}}

"Uddannelse er muligheder og perspektiv, individ og fællesskab. Det er og bliver mit hjertebarn – før, under og efter Borgen," skriver hun i Twitteropslaget.

Anne Sofie Callesen er kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet. Hun har tidligere været specialkonsulent ved Roskilde Universitet og fuldmægtig ved Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

Forrige artikel Tidligere folketingsmedlem lander stilling i Rud Pedersen     Tidligere folketingsmedlem lander stilling i Rud Pedersen   Næste artikel Tidligere bankdirektør skal betale 231 millioner Tidligere bankdirektør skal betale 231 millioner