Radikal profil genopstiller ikke som spidskandidat til kommunalvalget

1. viceborgmester Torben Gudiksen (R) genopstiller ikke som spidskandidat til kommunalvalget i 2021 i Holstebro Kommune.

Efter snart 20 år i kommunalpolitik vil Radikale Venstres Torben Gudiksen give styrepinden videre til nye kræfter. Han genopstiller nemlig ikke til kommunalvalget i 2021 som spidskandidat.

Det skriver Radikale Venstre Holstebro i en pressemeddelelse.

Torben Gudiksen blev valgt første gang i 2001 til byrådet i daværende Vinderup Kommune, og har siden sammenlægningen med Holstebro Kommune i 2007 siddet i byrådet i Holstebro Kommune.

1. viceborgmester Torben Gudiksen er i gang med sin anden periode som formand for Børne- og Familieudvalget

"Jeg er utrolig glad for det politiske arbejde og det ansvar, der følger med. Men efter så mange år i spidsen er tiden inde til, at andre kommer i front," siger Torben Gudiksen.

Dermed skal Radikale Venstre Holstebro i gang med at finde en ny spidskandidat. Lokalformand Erik Bruun oplyser i pressemeddelelsen, at flere markante profiler allerede har meldt sig.

Den nye spidskandidat bliver fundet på et opstillingsmøde senere i år.

Forrige artikel Tidligere ministerrådgiver skal styrke kommunikationen hos Novo Nordisk Næste artikel Dødsfald: Professor og biokemiker Anders Holten Johnsen (70)