Politimand bliver ny vicedirektør i NaturErhvervstyrelsen

Steen Silberg Thomsen fra Syd- og Sønderjyllands Politi skal lede arbejdet i den nye del af NaturErhvervstyrelsen, der har fået base i Sønderborg. Han gør sit indtog på posten som vicedirektør 1. september.

I maj slog NaturErhvervstyrelsen dørene op til den del af styrelsen, som fremover skal ligge i Augustenborg i Sønderjylland, og nu er der også fundet en mand til at stå i spidsen for afdelingen.

Det er chefanklager ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Steen Silberg Thomsen, der er blevet ansat som ny vicedirektør, skriver styrelsen i en pressemeddelelse.

54-årige Steen Silberg Thomsen har en master i offentlig ledelse, og han har været en del af politikredsens top i Syd- og Sønderjyllands Politi. Han er uddannet jurist og har tidligere arbejdet som politimester i Grønland i en årrække, men den nye vicedirektør har også praktisk erfaring med politiarbejdet. Han er nemlig oprindeligt uddannet politibetjent.

I NaturErhvervstyrelsen kommer han til at få ansvaret for 392 medarbejdere, som i fremtiden skal stå for den administrative sagsbehandling, produktion samt jordbrugskontrol i Augustenborg og Tønder, og med flytningen af så mange ansatte er der nok at tage fat på for den nye leder.

"Steen Silberg Thomsen bliver en nøgleperson i den nye del af vores styrelse. Han skal lægge grundstenene til vores arbejde med at sikre, at vi både formår at give landmænd en god service af høj kvalitet, samtidig med at vi udbetaler landbrugsstøtten efter EU’s regler," siger NaturErhvervstyrelsens direktør, Jette Petersen.

Selv glæder Steen Silberg Thomsen sig til at tage fat på de nye opgaver.

"Det bliver en kæmpe udfordring at være med til at opbygge styrelsen i Augustenborg, og det ser jeg meget frem til. Det bliver udfordrende at leve op til kundernes forventninger," siger han i pressemeddelelsen.

Den nye vicedirektør starter 1. september.

Forrige artikel Politiken snupper Informations digitale chef Næste artikel Børsting og Svane med i ny pris-komité