Politiet dropper efterforskning af Pernille Vermund

Nordsjællands Politi går ikke videre med efterforskningen af Pernille Vermund, der i sidste måned blev politianmeldt af Nye Borgerliges hovedbestyrelse.

Pernille Vermund skal ikke efterforskes for en række forhold, som Nye Borgerlige har politianmeldt partiets stifter og tidligere formand for.

Det oplyser Pernille Vermund på LinkedIn.

{{toplink}}

I maj politianmeldte Nye Borgerliges hovedbestyrelse Pernille Vermund og folketingsmedlem Kim Edberg for lukningen af partiets folketingsgruppe og dens bankkonti, som de mener var ulovlig.

Nu har Nordsjællands Politi besluttet, at der ikke indledes en efterforskning af sagen.

"Der har i mine øjne aldrig været fugls føde på denne sag, men jeg er selvfølgelig glad for afklaringen," skriver Pernille Vermund på LinkedIn.

Hun oplyser ikke, om politianmeldelsen mod Kim Edberg Andersen ligeledes er droppet. Altinget har kontaktet ham for at få oplyst, om det er tilfældet. "Det går jeg ud fra," siger han.

Forrige artikel Liberal Alliance får plads i Europa-Parlamentets største gruppe Liberal Alliance får plads i Europa-Parlamentets største gruppe Næste artikel Tidligere SFU-formand fra Sydjylland bliver folketingskandidat i København Tidligere SFU-formand fra Sydjylland bliver folketingskandidat i København