Podcast: Venstres udlændingepolitik er stadig stram – men på en ny måde

AJOUR: Socialdemokratiet prøver at forbinde velfærd- og udlændingedebatten, mens Venstre med sit seneste udspil forsøger at knytte økonomi til udlændingedebatten. Altingets magasinredaktør analyserer på den udvikling i dagens Altinget Ajour.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

I sidste uge forlod Inger Støjberg partiet, og i sidste uge præsenterede Venstre også sit første udlændingepolitiske udspil - hvor hverken Lars Løkke eller Inger Støjberg har spillet en stor rolle i at finde frem til indholdet.

Inger Støjberg har ikke ladet muligheden for at kritisere Jakob Ellemann gået forbi sig - og kritiseret ham for at være for slap i sin stil.

I sidste uge kom første udspil på området så - hvordan var indholdet - og italesætningen - så anderledes, end da Inger Støjberg stod for den del?

Altinget magasinredaktør og analytiker, Esben Schjørring, analyserer det spørgsmål i dagens udgave af Altinget Ajour.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Statsminister-podcast: Eriksen sørgede for en ny grundlov og en ny VK-akse Statsminister-podcast: Eriksen sørgede for en ny grundlov og en ny VK-akse Næste artikel Podcast: Derfor har danske kunstnere sagsøgt staten for en milliard Podcast: Derfor har danske kunstnere sagsøgt staten for en milliard