Olsen Dyhr: De blå har sparket nedad

KRITIK: Blå blok har sparket på arbejdsløse, asylansøgerne og offentligt ansatte, sagde SF's formand, Pia Olsen Dyhr, da hun holdt tale ved SF's valgfest.

Det var med kritik af blå blok, at Pia Olsen Dyhr holdt tale ved SF's valgfest på Islands Brygge.

"Desværre lykkedes det de blå at kapre den her valgkamp ved at sparke nedad. Ved at sparke nedad på de arbejdsløse, på asylansøgerne og på de offentligt ansatte. Det er så uendeligt trist," sagde Pia Olsen Dyhr og fortsatte:

"Alle de vigtige spørgsmål er trængt i baggrunden. Spørgsmål om vores velfærd, klimaet og utrygheden på arbejdsmarkedet. Man skal ikke være i tvivl om, at vi kommer til at kæmpe mod angreb på kernetropperne i vores velfærdssamfund."

SF står til at gå mærkbart tilbage i forhold til folketingsvalget i 2011, og Pia Olsen Dyhr erkendte da også i sin tale, at resultatet ikke bliver det bedste.

"Meget tyder på, at vi ikke får et prangende resultat, men et resultat, vi kan være tilfredse med, og et resultat, vi kan bygge videre på," sagde hun.

Flere gange i løbet af SF-formandens tale blev der taktfast råbt ”Pia, Pia, Pia” fra valgfest-gæsterne. Imens fortalte Pia Olsen Dyhr, at SF vil fortsætte med at kæmpe imod en kulsort miljø- og klimapolitik og mod stigende utryghed på arbejdsmarkedet.

”Og er der en ting, man kan være sikker på, er det, at SF ikke er til at komme udenom.”

Forrige artikel Thulesen Dahl: Vi er ikke til at komme udenom Næste artikel Venstre beholder mandat på Bornholm