Nyt nummer af Altinget.dks månedsmagasin udkommer i dag

MAGASIN: Juni-udgaven af det digitale månedsmagasin Altinget | Politik udkommer torsdag. Læs blandt andet stort tema om lobbyisme, historien om Pinds ti teser, interview med SF's Holger K. Nielsen og meget mere.

Juni-nummeret af Altinget.dks nye digitale månedsmagasin Altinget | Politik udkommer torsdag med en sommersymfoni af artikler om især dansk politik.

Det indeholder magasinet
I dette nummer kan du blandt andet læse et stort tema om lobbyisme, hvor vi følger en Bruxelles-lobbyists arbejde med at påvirke et EU-direktiv, vi ser på den danske sundhedslobby, vi interviewer en amerikansk toplobbyist, og endelig ser vi på spillereglerne for lobbyisme i Danmark – trænger de til en revision?

I år er det 10 år siden, at Søren Pind og en række andre Venstrefolk præsenterede de ti liberale teser. Vi fortæller historien om teserne; ser på om teserne ændrede Danmark og minsandten om ikke en ung liberal løve serverer ti nye teser.

Derudover kan du også læse et stort interview med Holger K. Nielsen, som har gjort et overraskende comeback som SF's stærke mand; finansminister Bjarne Corydon fortæller om, hvordan robotter kan forandre velfærden, og så tegner vi et portræt af Udenrigsministeriets nye departementschef. Og meget mere!

Praktisk
Magasinet er velegnet til at læse på iPad, men kan også læses på pc eller mac. 

Juni-udgaven koster 32 kr., mens et årsabonnement koster 249 kr (for 9 numre).

Køb magasinet her

  

Forrige artikel Lobbybranchen vil feje for egen dør Lobbybranchen vil feje for egen dør Næste artikel Sikkerhedsfilm på Folketingets ruder