Nyrup: Statsministre i en flertalsregering kommer godt afsted, hvis de er tolerante, generøse og ikke tilgodeser ministre fra deres eget parti

Poul Nyrup Rasmussen fortæller om sin lange politiske karriere, fra uddelingen af ministerposter og masser af politiske rævekager til hans nuværende frivillige arbejde med unges psykiske helbred.

Vært: Simon Emil Ammitzbøll-Bille

Gæst: Poul Nyrup Ramussen, tidligere statsminister

I podcasten ’Ministertid’ inviterer tidligere økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille forhenværende ministre i studiet for at tale om deres oplevelser i ministerstolen.

'Ministertid' udkommer fra sommeren 2024 hos Altinget, efter Altinget har opkøbt podcasten, der tidligere blev udgivet af den nu lukkede radiokanal 24syv.

 

Forrige artikel Frederik Vad: Ærgerligt, når udlændingedebatten kommer til at handle om mit ordvalg Frederik Vad: Ærgerligt, når udlændingedebatten kommer til at handle om mit ordvalg Næste artikel Departementschef om EU-valget: Pas på med at overdrive højredrejningen Departementschef om EU-valget: Pas på med at overdrive højredrejningen