Ny topchef stopper i Fredericia Kommune

Kirsten Blæhr, der er chef for Familie- og Børnesundhed, bliver endnu en topchef, der forlader Fredericia Kommune.

Fredericia Kommune mister endnu en topchef. Denne gang er det Kirsten Blæhr, chef for Familie- og Børnesundhed, der forlader jobbet med udgangen af juni.

Det skriver Fredericia Dagblad.

Kirsten Blæhrs afgang sker i kølvandet på en længerevarende kritik af familieafdelingen, som byrådet vedtog at undersøge sidste år ved budgetforliget. Kirsten Blæhr har arbejdet i kommunen i 26 år.

Derudover er hun også indblandet i en habilitetssag, som Ankestyrelsen er i gang med at undersøge. Sagen handler om, hvorvidt Kirsten Blæhrs mand, Lars Ejby (S), har været inhabil som byrådsmedlem i økonomiudvalget. Lars Ejby valgte dog at sygemelde sig 30. maj.

Ifølge Fredericia Dagblad har Kirsten Blæhr indgået en senioraftale med Fredericia Kommune og vil bruge juni måned på at overdrage arbejdsopgaver til afdelingen.

"Kirsten har arbejdet med børn og unge i 26 år i Fredericia Kommune, og vi er i direktionen i dialog med Kirsten om, hvordan vi får sagt ordentligt farvel og tak for det gode samarbejde," siger Camilla Nowak, konstituerende kommunaldirektør i Fredericia Kommune, til Fredericia Dagblad.

Forrige artikel Dødsfald: Grønlands fhv. EU-repræsentant Lars Vesterbirk (75) Næste artikel Dødsfald: Ambassadør Lars Faaborg-Andersen (64)