Ny S-formand i Hammerlev vil gyde olie på vandene

Harry Schrøder er blevet ny formand for Socialdemokraterne i Hammelev og håber på at kunne bidrage til et bedre fremtidigt samarbejde mellem områdets partiforeninger.

 

Harry Schrøder afløser den mangeårige socialdemokratiske formand i Hammerlev, Markvad Hovmøller. Det skriver Jydske Vestkysten.

Markvad Hovmøller er tidligere borgmester i Vojens Kommune og valgte ikke at genopstille ved kommunalvalget i 2013. Formandsskiftet har således været længe undervejs, og Markvad Hovmøller er nu flyttet til Korsør.

Harry Schrøder forklarer, at den vigtigste opgave for partiforeningen i det kommende år bliver at sikre et godt valg til partiets folketingskandidat, Jesper Petersen.

Derudover nævner Harry Schrøder det anspændte forhold mellem de to store partiforeninger i kommunen, Vojens og Haderslev, og håber, at Hammerlev som mellemliggende forening kan bidrage til at forbedre forholdet:

”Det er spild af god energi. Vi er jo alle i den samme kommune. Her i Hammelev bor vi midt imellem. Hvis man vil, vil jeg da gerne agere olie. For jeg synes, at vi skal se at komme videre,” siger Harry Schrøder.

Forrige artikel Aarhus-læger modtager forskningspris Næste artikel Kristian Hertz modtager Betonprisen 2015