Ny S-folketingskandidat i Københavns Storkreds

Niels E. Bjerrum er valgt som ny folketingskandidat for Socialdemokraterne i Københavns Storkreds. Han erstatter Kristian Westfall, der ikke genopstiller til Folketinget. 

Niels E. Bjerrum var indstillet som folketingskandidat for Socialdemokraterne i 9. kreds, da kredsens nuværende kandidat, Kristian Westfall, ikke genopstiller til Folketinget. Det skriver Socialdemokraterne i København i en pressemeddelelse. 

Det nuværende medlem af Borgerrepræsentationen blev enstemmigt valgt til posterne som borgerpræsentations- og folketingskandidat.

”Jeg er beæret og ydmyg over, at kredsens medlemmer har valgt mig som kandidaten, der skal kæmpe for dem og deres problemer de kommende år i Anker Jørgensens stolte gamle folketingskreds. Jeg vil fastholde mit fokus på at kæmpe for sammenhængskraften i samfundet og imod uretfærdighed, ulighed og ufremkommelighed for Københavnerne, ” udtaler Niels E. Bjerrum.

Niels E. Bjerrum sprængte listen ved Kommunalvalget i 2013 og fik hele 1.147 personlige stemmer. 

Forrige artikel Her er de nominerede til Publicistpriserne 2016 Næste artikel Tidligere Grimhøj-talsmand bliver folketingskandidat for Alternativet