Novo-topchef er årets europæiske leder

European Business Media har kåret Lars Fruergaard Jørgensen til årets europæiske leder.

Man skulle næppe tro, at det kunne gå bedre for Lars Fruergaard Jørgensen, der de seneste år har gjort Novo Nordisk til Europas største virksomhed, og hyldes verden over for sine lederevner.

Men det kan det åbenbart godt.

Lars Fruergaard er nemlig blevet kåret til årets europæiske leder. Det skriver Børsen.

Prisen uddeles af European Business Press, der består af over 30 erhvervsmedier fra hele Europa.

I år gik æren til Lars Fruergaard med den begrundelse, at juryen ønsker at hylde hans indsats for europæisk erhvervsliv.

"Novo Nordisk er et enestående og inspirerende eksempel for os alle,” udtaler Xavier Bouckaert, formand for European Business Press.

Lars Fruergaard, der har været administrerende direktør i Novo Nordisk siden 2017, var ikke tilstede under overrækkelsen, men takkede for prisen i et videointerview.

"Vi er en dansk virksomhed med en skandinavisk måde at se på verden på, og det er bredt accepteret, fordi det er en ansvarlig tilgang. I en verden med krige og geopolitiske spændinger er vi en farmaceutisk virksomhed og står på patientens side. Vores kompas er altid, hvad der er bedst for patienten," udtalte Lars Fruergaard i interviewet.

{{toplink}}

Forrige artikel Australiens klimaminister afløser Dan Jørgensen til COP29 Australiens klimaminister afløser Dan Jørgensen til COP29 Næste artikel Forfatter til Kongekabale modtager litteraturpris Forfatter til Kongekabale modtager litteraturpris