Morten Reimar stopper hos kommunikationsbureauet Advice

Tidligere presserådgiver for Venstre og Radikale Venstre, Morten Reimar, stopper i sin stilling hos kommunikationsbureauet Advice.

I et opslag på LinkedIn skriver tidligere presserådgiver Morten Reimer, at han ikke vil vende tilbage på kontoret hos Advice, når han er færdig med sin barsel.

Den 30-årige Morten Reimer har siddet hos Advice siden slutningen af 2022, men stopper i sin stilling som rådgiver for kommunikationsbureauet, da begge parter ikke længere ønsker at fortsætte samarbejdet, lyder det.

"Vi har, begge parter, givet den et godt forsøg de seneste fem måneder, og det er jeg taknemmelig for. Men det var ikke lige det job, jeg havde drømt om, og jeg var nok heller ikke den konsulent, de ønskede sig. Derfor vender jeg ikke tilbage efter min barsel," skriver han.

Morten Reimar har tidligere været særlig rådgiver for Sophie Løhde, samt presserådgiver for både Venstre og Radikale. Han er derudover klummeskribent hos Altinget.

Morten Reimar er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Han har derudover skrevet portrætbogen af Uffe Elbæk "Uffe mod magten - En dagbog i hælene på revolutionen" fra 2020.

Forrige artikel Radikale uddeler ordførerskaber på ny efter MF-rokade Radikale uddeler ordførerskaber på ny efter MF-rokade Næste artikel Michael Ziegler vender tilbage som borgmester efter sygemelding Michael Ziegler vender tilbage som borgmester efter sygemelding