Moderniseringsstyrelsen opruster med fire nye chefer

Fire nye chefer rykker ind i kontorerne hos Moderniseringsstyrelsen efter sommerferien. Det er områderne for analyse, ledelse og udvikling, jura og pension samt statens indkøb, der får nye folk i spidsen.

Peter Amstrup-Kappel, Pia Løvengren Ravn, Jesper Schaumburg-Müller og Anders Peter Tuxen er alle på vej mod Moderniseringsstyrelsen, hvor der i august måned venter en chefstol til hver af dem.

Det fremgår af Moderniseringsstyrelsens hjemmeside.

I styrelsens afdeling for ledelse og udvikling er det Pia Løvengren Ravn, der gør sit indtog 1. august. Hun skal være chef for kontor for økonomistyring i den offentlige sektor.* 

Samtidig indtager Jesper Schaumburg-Müller posten som kontorchef for jura og pension, hvor han får ansvar for tjenestemandslovgivningen og pension, herunder også rådgivningen af statens arbejdsgivere.

De to deler indflytningsdag med Anders Peter Tuxen, som skal spille en central rolle i at styrke det analytiske grundlag for arbejdet med effektivisering af indkøb i staten som kontorchef for statens indkøb.

Peter Amstrup-Kappel træder først ind af døren 17. august, hvorefter han kan sætte sig til rette i chefstolen i styrelsens analyseafdeling. Her skal han drive en række analyser og strategiprojekter på tværs af Moderniseringsstyrelsen og Finansministeriet, der skal skabe grundlaget for at gøre løn og arbejdstid i det offentlige til en væsentlig og integreret del af udgiftspolitikken. 

*Det fremgik tidligere, at Pia Løvengren Ravn bliver chef for styrelsens afdeling for ledelse og udvikling. Det er ikke korrekt, Altinget beklager fejlen (rettet 28/7). 

Forrige artikel Her er Folketingets nye udvalgsformænd Næste artikel UFM-kontorchef bliver ny direktør for professionshøjskolerne