Meta afskediger sin danske landechef

Meta har fyret Pia Tandrup, der hidtil har været koncernes danske landechef. Afskedigelsen kommer som led i en enorm omstrukturering af Meta. 

Meta har fyret Pia Tandrup, der hidtil har været virksomhedens danske landechef. Det sker i forbindelse med Meta-koncernens markante nedskæringer, især i Europa.

Det oplyser hun til Markedsføring.

”Ligesom resten af det europæiske marked er vi i Danmark også ramt af de opsigelser og strukturelle ændringer, som Mark Zuckerberg gennemfører i Meta,” siger hun til Markedsføring.

Ifølge mediet Markedsføring nedlægges Tandrups stilling, Country Director, permanent, ligesom Metas danske kommunikationsafdeling nedlægges.

Fyringen af Metas danske landechef kommer som led i en enorm omstrukturering af koncernen, der blandt andet indebærer, at man international vil skære omkring 10.000 stillinger væk.
 

Forrige artikel Mandag Morgens chefredaktør optaget i Kraks Blå Bog Mandag Morgens chefredaktør optaget i Kraks Blå Bog Næste artikel Københavns kultur- og fritidsborgmester får velkendt ansigt som ny sekretariatschef Københavns kultur- og fritidsborgmester får velkendt ansigt som ny sekretariatschef