Martin Rossen bliver næstformand i biotekselskab

Mette Frederiksens tidligere stabschef og personlige rådgiver, Martin Rossen, blev ved et ekstraordinært landsmøde 2. november valgt som næstformand i Pharma Equity Groups bestyrelse.

Martin Rossen bliver næstformand i biotekselskabet Pharma Equity Group.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

“Jeg går ind i det, fordi jeg betragter det som en enormt spændende strategisk udfordring, og fordi jeg ser et kæmpe potentiale i selskabets produkt-pipeline, der står på tærsklen til et gennembrud,” udtaler Rossen.

Rossen blev valgt som næstformand i bestyrelsen ved en ekstraordinær generalforsamling 2. november.

Han forlod i 2020 stillingen som Mette Frederiksens (S) stabschef og personlige rådgiver til fordel for et job hos Danfoss, som han i 2023 forlod for at blive selvstændig.

Det børsnoterede biotekselskab Pharma Equity Group udvikler lægemidler til behandling af sygdomme og ejer desuden datterselskabet Reponex Pharmaceuticals.

{{toplink}}

Forrige artikel Udviklingschef fra Landbrug og Fødevarer skifter til Arla Udviklingschef fra Landbrug og Fødevarer skifter til Arla Næste artikel Efter skjulte aktiehandler: Økokrim åbner ikke efterforskning mod Norges tidligere statsminister Efter skjulte aktiehandler: Økokrim åbner ikke efterforskning mod Norges tidligere statsminister