Martin Henriksen forlader DF's hovedbestyrelse

Martin Henriksen melder sig ud af DF's hovedbestyrelse i protest mod valget af Morten Messerschmidt som partiets nye formand. 

DF's turbulente tid og stoledans i ledelsen fortsætter. Med Morten Messerschmidt på tronen som formand er det nemlig ikke længere en partiledelse, som Martin Henriksen vil være en del af. 

Han trækker derfor nu en streg i sandet og melder sig ud af hovedbestyrelsen, skriver Ekstra Bladet.

"Jeg kan ikke med troværdighed sidde i ledelsen sammen med den nye formand, da jeg grundlæggende ikke respekterer ham," udtaler Martin Henriksen til Ekstra Bladet.

Han forlader dermed hovedbestyrelsen efter 13 år. 

Beslutningen taler ind i Martin Henriksen kritik af den seneste tids interne strabadser, der allerede har ført til, at han har trukket sig som folketingskandidat for DF.

Det var ligeledes et udtryk for hans utilfredshed med DF, som han kalder et "ødelagt parti", der ikke længere bygger på sine værdier med en stram udlændingepolitik.

Martin Henriksen tager dog ikke endegyldigt afsked med DF, men fortsætter som menigt medlem af partiet.

Forrige artikel Konservativ Ungdoms landsformand genopstiller ikke Konservativ Ungdoms landsformand genopstiller ikke Næste artikel Rigsrevisionens øverste chef bliver direktør for danske revisorer Rigsrevisionens øverste chef bliver direktør for danske revisorer