Manu Sareen slår Bondam med banelængder

VALG: Manu Sareen slår Klaus Bondam, viser de foreløbige optællinger af de personlige stemmetal.

Den radikale Manu Sareen får mere end tre gange flere stemmer end partikollegaen og spidskandidat Klaus Bondam ved valget til Borgerrepræsentationen. Det viser de foreløbige optællinger af personlige stemmetal, hvor over en tredjedel af stemmerne er optalte, erfarer Altinget.dk.

Således har Bondam foreløbigt fået 1276 stemmer mod 4503 til Manu Sareen.

Resultatet overrasker ikke Klaus Bondam. 

"Det overrasker mig ikke, for Manu er dygtig, karismatisk og synlig, og det er jeg kun glad for på hans vegne, også set i lyset af sidste folketingsvalg, hvor han jo lige netop ikke kom i Folketinget," siger han.

En af forklaringerne er ifølge Klaus Bondam, at "magt slider", og at der har været en række uheldige sager, der har skabt "ikke-politisk opmærksomhed" om hans person.

Om Klaus Bondam stadig bliver partiets borgmester skal først afgøres på et møde med den nyvagte BR-gruppe og vælgerforeningen formentlig i morgen formiddag.

"Det er klart, at resultatet skaber eftertanke, og det giver anledning til at tale sammen i gruppen om det og mange andre ting," lyder det.

Forrige artikel Jønsson evaluerer partiernes valgkamp Næste artikel Haarders junior-SU skudt ned af DF og K Haarders junior-SU skudt ned af DF og K