Lokalpolitiker skubbet ud af Venstre for anden gang

En enig bestyrelse har ekskluderet Ib Lunde Rasmussen fra partiet Venstre i Hørsholm Kommune, kun få dage efter at han valgte at stille op som borgmesterkandidat. 

Først skete det i 2005 og nu igen i 2020: Ib Lunde Rasmussen er skubbet ud af partiet Venstre i Hørsholm Kommune. 

Det skriver Ugebladet Hørsholm. 

Ifølge Ib Lunde Rasmussen selv er han nu blevet smidt ud, fordi Ugebladet Hørsholm i en artikel har omtalt den tidligere sag fra 2005, hvor han blev presset til at gå. Artiklen blev bragt, da Ib Lunde for få dage siden erklærede, at han ville stille op som borgmesterkandidat.

"Tillykke til Morten Timm, det var din artikel. Det var Ugebladets omtale, der gjorde udslaget," siger Ib Lunde Rasmussen om en af bladets journalister.

Ifølge Stig Brammer, formanden for Venstre i Hørsholm Kommune, var det en enig bestyrelse, der valgte at smide Ib Lunde Rasmussen på porten. 

"Der er sket nogle ting, som vi ikke vil have det. Mere kan jeg ikke sige. Det er en ærgerlig og dum sag, som vi skulle have været foruden. Det beklager vi," siger han til bladet. 

Forrige artikel Nye Borgerlige-rådgiver bliver pressechef i stor brancheorganisation Næste artikel Løkke bliver bestyrelsesmedlem i færøsk selskab