Lokalliste ryger ud af byrådet: Begge politikere ekskluderes

Bestyrelsen for Lokallisten i Varde besluttede mandag at ekskludere listens to byrådsmedlemmer, Tom Arnt Thorup og Henrik Vej Kastrupsen.

Lokallisten i Varde har ekskluderet listens to byrådsmedlemmer.

Det skriver Uge Avisen.

Lokallistens bestyrelse har besluttet at ekskludere byrådsmedlemmerne Tom Arnt Thorup og Henrik Vej Kastrupsen.

Eksklusionen skyldes ifølge Ugeavisen Varde, at byrådsmedlemmerne ikke har ført Lokallistens politik, når det handler om blandt andet skolestruktur.

"Vi er bange for, at økonomien ikke hænger sammen. Som eksempel er der lige kommet en ekstra regning på otte millioner kroner til ombygning af Varde Fritidscenter. Borgmesteren siger i JydskeVestkysten, at vi bare kan låne nogle flere penge, men det er ikke Lokallistens politik," lyder det i pressemeddelelsen fra Lokallistens bestyrelse.

Henrik Vej Kastrupsen afviser dog over for JydskeVestkysten, at han og byrådskollegaen Tom Arnt Thorup har ført en anden politik, end partiet gik til valg på.

Lokallisten ønsker at stille op til kommunalvalget i 2021. I kølvandet på ekskluderingen af de to byrådsmedlemmer er de nu ved at finde kandidater.

Forrige artikel Alternativets Unge tager afstand fra moderpartiet Næste artikel DR styrker dækning af EU's betydning i Danmark