Lokalformand melder sig ud af Liberal Alliance

Frank Dahlgaard forlader Liberal Alliance efter seks år som formand for partiets lokalafdeling i Gladsaxe. Og det er ikke under mindeværdige omstændigheder, han siger farvel.

Frank Dahlgaard, der indtil for få uger siden var formand for LA-afdelingen i Gladsaxe, bryder med partiet og har meldt sig ud med øjeblikkelig virkning.

Det oplyser han i en pressemeddelelse, og udmeldelsen sker efter, hvad han selv kalder en uforståelig og uanstændig behandling af partiets ledelse gennem de seneste uger.

"Først fratages jeg muligheden for at stille op for partiet ved fremtidige kommune- og folketingsvalg, og i næste omgang trues jeg med eksklusion af partiet. Sådan behandler man ikke en flittig og loyal lokalformand, der gennem de sidste seks år har kæmpet for ægte blå politik," lyder det i pressemeddelelsen.

Frank Dahlgaard sad på formandsposten i Liberal Alliances lokalafdeling i Gladsaxe fra 2011 frem til for nylig, og han fik stemmer nok til en plads som andensuppleant til Folketinget, da han stillede op ved det seneste valg.

Tidligere har han siddet i Folketinget for Det Konservative Folkeparti, Kristeligt Folkeparti og i en overgang som løsgænger. Han er uddannet cand.polit. og arbejder som lektor i økonomiske fag på Niels Brock Handelsgymnasium.

Forrige artikel Connie Hedegaard skal være ny formand for Aarhus Universitet Næste artikel Rockwool-chef bliver ny formand for Energisparerådet