Løkke fordømmer terroranslag i Florida

TERROR: Efter weekendens terrorangreb på en natklub i Orlando, Florida, i USA udtrykker den danske statsminister sin fordømmelse og betoner, at tabet af menneskeliv vil forene de efterladte.

"Det står nu klart, at vi i nat har været vidne til et modbydeligt angreb på retten til at være den, man er. På retten til at holde af den, man holder af. Alt for mange uskyldige mennesker har mistet livet i Orlando, fordi frisind og tolerance er blevet mødt med had," udtaler statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og føjer til: 

"Min dybeste medfølelse går til ofrene, deres nærmeste og hele det amerikanske folk.

Angrebet er ikke kun meningsløst. Det er også nytteløst. I stedet for at splitte os vil det forene os. Vi slår ring om de værdier, vores samfund er bygget på: friheden til at leve det liv, man ønsker.

Jeg fordømmer på det kraftigste den dystre handling, vi har set i nat. Vi danskere står skulder ved skulder med amerikanerne i deres sorg.

De danske myndigheder følger situationen i Orlando tæt.”

Forrige artikel Mchangama: Man bør finde tilbage til kernen i konventionerne Mchangama: Man bør finde tilbage til kernen i konventionerne Næste artikel Det sker i dansk politik: Folkemøde, John Kerry-besøg og klimarapport Det sker i dansk politik: Folkemøde, John Kerry-besøg og klimarapport