Leder af Christiansborg-redaktion på Information skifter til DR

NAVNE: Casper Dall, leder af Informations redaktion på Christiansborg, bliver ny redaktionschef for DR København. 

Fra august skifter Casper Dall jobbet som leder af Informations Christiansborg-redaktion ud med en stilling som redaktionschef for DR København. 

Om sit nye job skriver han på Twitter: 

Som redaktionschef for DR København bliver Casper Dall ansvarlig for P4 København på alle platforme, hovedstadens trafikredaktion og landsprogrammer på både P4 og P8. Han skal stå i spidsen for 40 medarbejdere, skriver DR. 

"Jeg er stolt over, at jeg skal stå i spidsen for de mange dygtige medarbejdere på DR København, som allerede i dag leverer journalistik af høj kvalitet med både udsyn og indsigt. Det er vigtigere end nogensinde, at borgerne i hovedstadsområdet er klædt godt på med relevante nyheder og aktuelle perspektiver på de begivenheder, der sker i deres nærområde," siger han i en pressemeddelelse. 

Casper Dall overtog stillingen som leder af Informations Christiansborg-redaktion efter Amalie Kestler i 2013. Inden da var han politisk reporter på avisen. Han er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole og har tidligere været ansat som koordinator og journalist på Berlingske samt pressechef i Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune.

Casper Dall tiltræder 1. august og afløser Katrine Asp-Poulsen, der har fået ny stilling som kommunikationschef hos Kræftens Bekæmpelse.

Forrige artikel Her er Liberal Alliances nye ordførere Her er Liberal Alliances nye ordførere Næste artikel Neergaard: Jeg er ikke den stygge ulv Neergaard: Jeg er ikke den stygge ulv